Accesorii si articole de petreceri pentru copii - BluParty

Accesorii și articole pentru petreceri

Adauga accesorii petrecerii și transformă spațiul cu ajutorul decorațiunilor de party! La BluParty gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru Super petrecerea copilului tau. De la invitații pentru petreceri la baloane cu heliu, masini de popcorn sau echipamente pentru sonorizarea petrecerii, toate accesoriile sunt speciale și dedicate petrecerilor pentru copii.

 

Iar dacă vrei să adaugi petrecerii tale echipemente de distracție care să aducă un factor wow, poți închiria de la trambuline, spații de joacă gonflabile și piscine cu bile, până la console Wii și fântâni cu ciocolată!

 

 

Descoperă idei fun și accesorii care vor stârni jocuri și activități pentru petreceri reușite:

Un buchet de flori este întotdeauna o surpriză frumoasă, care aduce zâmbete şi leagă prietenii. Dar un buchet de flori din baloane multicolore topeşte inimi şi aduce efectul WOW! Acest buchet deosebit din baloane modelabile este un cadou original care va surprinde pe oricine, indiferent de vârstă.   Margarete delicate, petunii multicolore şi o mulţime de alte flori zâmbăreţe modelate din baloane, prinse cu o fundă frumos meşterită, aduc un plus de distracție la aniversările copiilor şi înseninează decorul fiecărei petreceri.   Pentru un plus de amuzament, ornamentăm buchetele şi cu o albinuţă hazlie, care îmbrăţişează visătoare toate florile realizate din baloane. Și pentru că ne-am gândit la toate, îţi oferim și o felicitare care însoţeşte buchetul de baloane, pe care să-ţi exprimi urările şi gândurile frumoase către destinatar. ​Ce conține buchetul? buchet 11 flori din baloane prinse cu tulle / albinuță felicitare personalizată răzuibilă monedă specială   Cum îți putem livra buchetul de flori din baloane? Poți ridica baloanele de la sediul nostru  din Str. Magura Vulturului nr. 42. (zona Iancului), cu o comandă telefonică in prealabil, sau putem face noi livrarea buchetului in Bucuresti (cost 35 lei) și Judetul Ilfov (cost 50 lei). Suna un consultant BluParty [fbls url=”” width=”375″]   Vezi alte imagini de la... Detalii

Vrei sa ai o super amintire de la petrecerea copilului tau filmata ”din aer”?
Realizam filmare aeriana si fotografie aeriana!

Detalii

Coloreaza petrecerea! Baloanele cu heliu aduc atmosfera de party si buna dispozitie si ar trebui sa fie nelipsite la petrecerile celor mici.

Detalii

Un bouncer de dimensiuni mai mici, astfel incat sa incapa mai usor in spatiul petrecerii.

Detalii

Fotografiile cu magnet sunt un cadou original pentru invitatii la petrecere, familie, prieteni si colegi.
Detalii

Detalii

Candy barul decorat tematic, cu dulciuri variante, este atractia tuturor invitatilor.
Detalii

Detalii

Descopera surprizele colorate din interiorul jocurilor pinata!

Detalii
[fbls url=”” width=”375″]

Cerere online

Nume
Telefon
Email
Ma intereseaza mai multe detalii in vederea organizarii unei petreceri.


Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!