Atelier Cosițe Urbane - BluParty
BluParty / Petreceri pentru copii / Atelier Cosițe Urbane

Atelier Cosițe Urbane

2

 

 

Îți plac și împletiturile românești și ai vrea să afli mai multe despre ele și să înveți cum se fac?  Fetița ta își dorește să aibă părul împletit precum Elsa sau Rapunzel? Atunci a venit momentul să afli câteva lucruri depre împletituri și să le exersați împreună!

 

 

Duminică, 17 mai, suntem prezenți la târgul Bounty Fair, unde curtea si grădina Casei Universitarilor vor fi împânzite de activități care să te facă să devii pasionat de handmade. Vor fi prezenți acolo peste 50 de expozanți iar noi, BluParty, vom organiza atelierul de Cosițe Urbane, unde te așteptăm împreună cu fetița ta, să învățăm despre cosițele românesti, despre cum se realizează diverse modele de împletituri si, pentru un timp, să ne conectăm și să comunicam cu fiicele noastre in alt context decât cel de parenting.

 

 

 Ce ne propunem la Atelierul Cosițe Urbane?

  • Să învățăm câteva împletituri de bază cu nume de basm precum: coadă de pește, spic sau cascadă;1
  • Să deprindem câteva metode de relaxare și generare a energiei pozitive prin jocuri și exerciții ce pot deveni un ritual al fiecărei dimineți;
  • Să lăsăm toate grijile deoparte și să ne relaxăm împreună;
  • Să ne folosim creativitatea;
  • Sa intărim relația cu fiica noastră prin petrecerea unui timp de calitate împreună.

Detalii despre Atelierul Cosițe Urbane:

Data: duminică, 17 mai 2015
Intervalul orar: 11:30-13:30
Locația: Casa Universitarilor, Str. Dionisie Lupu, nr. 46, zona Grădina Icoanei, în cadrul Târgului Bounty Fair.

 

Intrarea la Atelierul Cosițe Urbane este liberă in limita locurilor disponibile. Poți veni și pleca oricând pe durata celor două ore, dar la începutul atelierului vom avea o introducere pe care e bine să nu o ratezi :).

 

Participanți: 20 de perechi mamă- fiică
Vârsta copiilor: recomandat pentru 6-12 ani

Coordonator atelier: Irina Latiș

 

 

Cine organizează Atelierul Cosițe Urbane?Untitled

Irina Latiș – Urban Hair Whisperer si mamă a doua fete.

 

“Mi-am descoperit harul pentru împletit cosițe în copilărie când, urmărind-o pe mama împletindu-ne cosițele mie și surorii mele, am realizat cu uimire că degetele mele pur și simplu știu ce au de făcut. Și m-am lăsat ghidată intuitiv de ele de-a lungul vremii, să fi trecut vreo 3 decenii de atunci. Am crezut în tot acest timp că este un har ce nu poate duce decât într-un salon de coafură, așa că l-am rezervat doar cosițelor mele exersându-mi mintea practică în domeniul resurselor umane unde mă lansasem într-o carieră promițătoare.  Doi copii mai târziu, începând să mă desprind de traiectoria corporatistă și căutându-mi feminitatea mai degrabă înăuntru decât în afară, am început să mă conectez cu alte femei aflate în aceeași căutare. Împletindu-le cosițele, tot cu uimire am descoperit de data aceasta că succesul înseamnă să fac ce iubesc să fac, si am lansat proiectul Cosițe*Urbane pentru a aduce inspirație și altor femei ca mine”, ne povestește Irina.

 

BluParty înseamnă echipa ce organizează evenimente și petreceri pentru copii. De 10 ani aducem zâmbete și bucurie la aniversări, la evenimente mici și mari pentru copii, prin programele noastre de animație, divertisment și spectacole, jocuri și baloane.

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!