Candy bar Petreceri de Botez, Nunta si Aniversari - BluParty

Candy Bar

Trebuie sa recunosti ca orice aniversare, petrecere pentru copii, botez, nunta sau eveniment special la care ai participat au devenit brusc mai spectaculoase si interesante daca era si un Candy Bar pentru invitati. De aceea este unul din elementele care nu trebuie sa lipseasca de pe lista organizarii oricarei petreceri.

Ce este Candy Barul?

Candy bar-ul este un colt special amenajat si decorat tematic, unde cele mai apetisante prajituri si dulciuri asteapta sa fie degustate de invitati. Mai mult, acesta este locul unde se strang cele mai multe zambete, pentru ca fiecare invitat se apropie si pleaca de la candy bar cu un zambet larg si fericit.

 

Candy barul de la BluParty cuprinde cupcakes, candy pops, bezele, marshmallows, aranjamentele, decorul si transportul in Bucuresti sau Ilfov. Este potrivit pentru orice numar de invitati.

 

Pentru a avea efectul de ‘wow’, iti punem la dispozitie super carutul nostru original, conceput si creat special pentru un Candy Bar spectaculos si delicios. Candy Bar-ul trebuie sa se incadreze perfect in decorul petrecerii, de aceea decorul tematic, la alegere dintre Shabby Chic, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Elsa sau Sofia, este inclus in pret. Daca evenimentul tau are o alta tematica, spune consultantilor care este aceasta si iti personalizam candy bar – ul!

 

Preturi Candy Bar

Candy bar pentru 20 de invitati: 889 lei 629 lei

Candy bar pentru 50 de invitati: 1399 lei 1099 lei

Candy bar pentru 100 de invitati: 2099 lei 1629 lei

Candy bar pentru > 100 de invitati: cere oferta

 

Consultantii BluParty iti dau mai multe detalii despre candy bar. Ei te sfatuiesc in alegerea celor mai potrivite programe, decoruri si accesorii pentru evenimentul tau. Contacteaza-i la 021.252.2003 sau trimite-le un mesaj de aici.

 

 

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!