Curs de Cosite*Urbane - BluParty
BluParty / Petreceri pentru copii / Curs de Cosite*Urbane

Curs de Cosite*Urbane

Cum ar fi daca in fiecare dimineata ne-am rezerva 10 minute in care sa ne conectam mintea si sufletul cu fiica noastra, in timp ce ii facem o frumoasa pieptanatura twist, ca a Elsei din animatia Frozen, care sa ii dea incredere la scoala?

 

Asta am incercat sa le invatam pe mamici la Atelierul Cosite Urbane de Florii de la Muzeul Taranului Roman – o metoda readaptata prin care sa se apropie de fiicele lor si sa le transmita intelepciunea pe care au mostenit-o de la mamele si bunicile lor, prin impletirea parului.

 

La propunerea mamicilor, organizam acum un curs de Cosite Urbane cu Irina Latis, la care te invitam impreuna cu fiica ta!

Ce ne propunem la cursul de Cosite Urbane?

  • Sa invatam cateva tehnici de baza ca spic, coada de peste, impletitura in 4 suvite, cosite rasucite si cascada, din care vom face 12 tipuri de impletituri.
  • Sa cream propriile pieptanaturi pornind de la impletiturile de baza.
  • Sa intarim relatia cu fiica noastra prin petrecerea unui timp de calitate impreuna.
  • Sa deprindem cateva metode de relaxare si generare a energiei pozitive prin jocuri si exercitii ce pot deveni un ritual al fiecarei dimineti.

Cum este structurat cursul?

Data: 8 iunie 2014
Interval orar: 11.00-13.00
Locatie: sediul BluPary, pe Magura Vulturului nr. 42, aproape de Piata Iancului (harta aici)
Varsta minima a fetitelor: 7 ani
Perechi mama-fiica: 12
Pret: 50 lei/modul/pereche mama-fiica

Plata: se face la curs

Inscriere: in formularul de mai jos

 

In cadrul fiecarei sedinte ne vom conecta la dinamica mama-fiica prin cateva jocuri si exercitii de relaxare si concentrare. Un fotograf va surprinde instantanee memorabile ale fetitelor impreuna cu mamicile lor.

Cine va sustine cursul?

Cursul este sustinut de Irina Latis, initiatoarea proiectului Cosite*Urbane. ‘Mi-am descoperit harul pentru împletit cosite in copilarie cand, urmarind-o pe mama impletindu-ne cositele mie si surorii mele, am realizat cu uimire ca degetele mele pur si simplu stiu ce au de facut.’

Ce au spus mamicile dupa primul atelier?

Adriana Nedelcea: ‘Chiar am simtit ca atelierul si-a indeplinit scopul, acela de a intari relatia intre mama si fiica. Si eu si Maia asteptam un curs de Cosite Urbane! Ne-a placut mult experienta si mai vrem.’

 

Ligia Belciu: ‘Irina a creat o atmosfera foarte calda. Prin talentul ei m-a facut sa deprind repede cum sa impletesc parul fiicei mele, ne-am simtit tare bine!

 

Andreea Tanase: ‘Cel mai mult m-am bucurat cand fiica mea s-a jucat in parul meu si mi-a facut cea mai frumoasa impletitura!’

 

Inscrie-te la curs impreuna cu fiica ta completand forumarul de mai jos!

Intreaba un consultant BluParty [fbls url=”” width=”375″]

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!