Echipa BluParty: Cei mai buni organizatori de petreceri copii in Bucuresti

Echipa BluParty

Acestia suntem noi, echipa vesela BluParty, organizatori de Super petreceri pentru copii! De aproape unsprezece ani aducem programe unice, animatie cu cele mai celebre personaje interpretate de profesionistii actori BluParty, decoram si accesorizam cu stil fiecare petrecere pentru momente de neuitat! Dar sa ne cunoastem mai bine!

 

 

_MG_2545

 

Andreea Petre

consultant in Super Petreceri

 

Pasiunea pentru organizarea de evenimente a adus-o pe Andreea in echipa BluParty. Absolventa a unei facultati de profil  si cu experienta in organizarea evenimentelor private, Andreea a acceptat o noua provocare: petrecerile pentru copii. “Sa organizezi petreceri pentru copii este o adevarata provocare. Copiii sunt foarte sinceri si petrecerile lor trebuie sa fie perfecte!” ne spune chiar ea.

 

 

_MG_6781Alexandra Timofte

creative manager

 

Dupa 7 ani de experienta ca animator la BluParty, Alexandra a devenit Creative Manager, dezvoltand concepte noi. Spirit vesel si mereu doritoare sa aduca ceva nou, Alexandra vine cu idei noi, super concepte si jocuri noi pentru a realiza petreceri de neuitat. Alexandra este si coordonator al echipei de animatori si vocea noastra pe Facebook. Absolventa de teatru, Alexandra se implica in continuare in televiziune si in spectacole de teatru si de improvizatie.

 

_MG_2561Mădălina Râpanu

manager

 

De cand este alaturi de BluParty, Madalina spune ca nu si-ar dori sa faca altceva. Drept urmare, dupa 3 ani de consultanta in Super petreceri, a avansat in rolul de manager. „Din aceasta pozitie doresc sa imi dezvolt echipa pe plan profesional si sa creez o atmosfera placuta la birou. Pentru mine este important ca echipa sa vina si sa plece cu zambetul pe buze in fiecare zi pentru ca asta sporeste si eficienta fiecaruia dintre noi.”

 

 

Screenshot_1

Mădălina Neagu

responsabil recuzita  

 

Recuzita este foarte importanta pentru orice firma care organizeaza evenimente. La petrecerile BluParty totul arata impecabil, iar Madalina este cea care se ocupa de costume si recuzita. Ii place mult ceea ce face si intelege rolul important pe care il are in succesul evenimentelor noastre.  

_MG_2572

 

Mihai Simion
responsabil logistica

”Iute ca sageata”, Mihai realizeaza cele mai minuntate decoruri de baloane. Mihai s-a integrat cu usurinta in echipa BluParty, ii place foarte mult ceea ce face si te cucereste imediat cu zambetul sau strengaresc.

 

 

 

 

Valorile care ne reprezinta

Calitatea serviciilor e ceea ce ne recomanda – investim timp si resurse pentru ca fiecare aspect al muncii noastre sa fie la standarde inalte, fie ca este vorba de costume, programele de animatie, recuzita sau relatia cu clientii si colaboratorii.

 

Suntem deschisi ideilor noi – cu cat sunt mai indraznete, cu atat ne simtim mai provocati, iar satisfactia succesului e recompensa noastra personala.

 

Consideram ca detaliile fac diferenta –  in grija noastra pentru distractia si siguranta copiilor, atentia la detalii e o prioritate pentru noi.

 

Suntem o echipa unita – desi diferiti, formam echipa pe care orice antreprenor ar dori-o: un grup de prieteni veseli, in plina dezvoltare personala, prieteni pe care orice client sau partener se poate baza.

Cerere onlineFii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!