Locuri de joacă pentru copiii din București - BluParty

Locuri de joacă în București: unde se pot distra și relaxa copiii în capitală

Joaca face parte din copilăria oricărui micuț și este una din cele mai antrenante activități și o mare bucurie pentru el. Din acest motiv, toți părinții vor ca prichindeii lor să se distreze și să se relaxeze cât mai mult, și, preferabil, să și învețe prin joacă.

Dacă te întrebi unde îți poți duce copilul în capitală la o porție mare de distracție, doar pentru el, sau și pentru restul familiei, ți-am pregătit o listă cu topul celor mai distractive locuri de joacă pentru copii din București, împărțite pe sectoare, ca tu să poți alege cele mai la îndemână locații, cu activitățile cele mai potrivite vârstei copilului și preferințelor voastre.

locuri-de-joaca-pentru-copii-bucuresti

Dacă vrei să afli și care sunt cele mai bune restaurante și terase unde poți merge împreună cu copilul, descoperă lista celor mai vizitate restaurante family friendly din București.

Locuri de joacă Sectorul 1

Kiddo Play Academy

Adresa: Șoseaua București-Ploiești, nr. 44 C, Băneasa Shopping City. Telefon rezervări: 0749 161 606 Kiddo Play Academy este un loc de joacă educativ, unde cei mici își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele. Spațiul este împărțit în 12 zone, fiecare cu activități prevăzute pentru diferite preferințe, cum sunt: Augmented Reality Wall, platformă de joaca interactivă pentru pereți de cățărat, Adventure Play, un oraş în miniatură construit din piese moi de burete, cu tunele și tobogane, Art Smart, un spațiu de creație, pentru copiii care vor să-și exprime creativitatea sau Champions Arena, unde întreaga familie poate să participe la probe fizice, prin care să se compare cu profesioniștii din marile competiții.

Insula Copiilor

Adresa: Șos. Nordului, în incinta Complexului Herăstrău. Telefon rezervări: 0721 223 272 Insula Copiilor se numește astfel pentru că este chiar o insulă, una veselă, amplasată în Lacul Herăstrău și special amenajată pentru copiii cu vârste între 3-12 ani. Aceștia sunt așteptați cu jocuri gonflabile, structuri modulare, jocuri electronice și corabia piraților, amenajată în stilul unei corăbii adevărate, doar că mult mai colorată și cu jocuri speciale pentru pitici.

Baby Spa

Adresa: Strada Soldat Pripu Gheorghe nr. 22A și Str. Pelinului, nr. 16, sector 3. Telefon rezervări: 0731.131.192/ 0372.706.507  Baby Spa este un loc de joacă în Aviaţiei și Titan, care are și o puternică componentă educativă, unde cei mici se pot distra în voie, în deplină siguranță, supravegheați de personalul calificat. Locul de joacă este dotat cu tobogane, tunele, serpentine, saltea gonflabilă și piscină cu bile. De asemenea, copiii pot testa tot soiul de jocuri educative, și, cu regularitate, sunt organizate piese de teatru interactive sau ateliere artistice, unde cei mici își dezvoltă cunoștințele și creativitatea.

Baby Spa oferă și cursuri de educație acvatică și kinetoterapie pentru copiii de la 0 la peste 4 ani, dar și servicii pentru relaxarea părinților: spa, aparate cardio fitness, masaj de relaxare și un restaurant.

Puzzle Rooms

Adresa: Str. Grigore Cobalcescu, nr. 36, parter. Telefon rezervări: 0755.789.953 Puzzle Rooms este un loc de joacă pentru întreaga familie, care oferă jocuri de evadare (Room Escape) în camere tematice, special adaptate pentru toate categoriile de vârstă: Alien, Secretul lui Leonardo Da Vinci, Coșmar în miez de noapte sau Răzbunarea mumiei. Poveștile prind viață la Puzzle Rooms iar indiciile așteaptă sa fie descoperite.

Magic Castle

Adresa: Str. Cerceilor, nr. 10, în cadrul Academiei Ilie Năstase. Telefon rezervări: 0724.045.665 La Magic Castle cei mici vor găsi un spațiu generos de joacă, împărțit în căsuțe cu tematici specifice, pentru fetițe, dar și băieței. Aici, copiii au parte și de sesiuni antrenante și colorate de laser tag, în grupuri de cel puțin 6 persoane. Iar vara, se deschide piscina dedicată atât copiilor, cât și părinților, care dispune de salvamar, dar și de gustări speciale de vară, precum hotdog, înghețată sau fructe. Tot în această arie se află și zona de karaoke.

Locuri de joacă Sectorul 2

Ambasad’Or Play

Adresa: Str. Aromei, nr. 96. Telefon rezervări: 0728 700 334 Ambasad’Or Play este un loc pentru distracția celor mici cu 4 niveluri, fiecare cu câte o sală diferită care te conduce dintr-o lume în alta. În sălile Motan-tan și Ham-hamy se află jocuri gonflabile, piscină cu bile, tobogan și multe jucării, în sala Galaxy Club, cei mici pot asculta muzică și dansa în voie, pot bea un fresh, dar pot profita și de jocurile antrenate, iar în Kombat Zone, aceștia au parte de jocuri precum Air Hockey, Fussball, Nintendo Wii. Toate activitățile sunt potrivite pentru copiii între 0 și 13 ani.

KYP – Clubul Copiilor București

Adresa: Șos. Pantelimon, nr. 300. Telefon rezervări: 0773.358.336 La îndemână pentru cei care locuiesc în sectorul 2 este și locul de joacă Kyp, preluat din 2018 de Clubul Copiilor București. Adresat copiilor cu vârste cuprinse intre 1 și 10 ani, acest loc de joacă este dotat cu tobogan, saltea gonflabilă, piscine cu bile, trambulină și perete pentru cățărat. După ce s-au sătura de țopăit, copiii pot cânta pe scena de karaoke, se pot plimba prin tunelele secrete ale căsuței din poveste sau pot da câteva ture cu mașinuțele de curse. Iar pentru cei pasionați de tehnologie, Playstation 4 sau Xbox One îi așteaptă cu cele mai noi și antrenante jocuri.

Părinții au și ei la dispoziție o zonă de Lounge, unde se pot bucura de o masă de biliard și un photobooth.

Happy Planet

Adresa: Șos. Vergului, nr. 59. Telefon rezervări: 0771 037 797 Happy Planet este gândit ca un loc de joacă unde toată lumea să aibă parte de fericire, atât cei mici, cât și cei mari. Este o locație potrivită pentru iarnă, dar și pentru anotimpul cald, pentru că dispune atât de spațiu intern, cât și extern, unde se poate găsi un playground pentru copii, cu labirinturi, tobogane gonflabile, trambuline, baschet sau waterball, iar pentru părinți, o cafenea unde pot servi băuturi, dar și mâncare.

Divertiland Playland

Adresa: Șoseaua Pipera 59, București Atlas Business Center, Hala 3. Telefon rezervări: 021 9446 Divertiland Playland este un parc de distracții indoor cu atracții pentru toate vârstele, de la pârtie de schi sau derdeluș, până la jocuri gonflabile, trambuline, ping pong sau foosball. Iar pentru cei mai aventuroși, există și o pistă de karting și un perete de escaladă. În incinta parcului se găsește și Divertiland Diner, restaurantul unde poți lua masa împreuna cu întreaga familie.

Crayon Club

Adresa: Intrarea Mieilor nr.17-21. Telefon rezervări: 0732.754.051 Crayon Club este un loc de relaxare destinat atât copiilor, cât și părinților. Dispune de un spațiu pentru joacă interior, cu multe jucării, dar și terasă și un loc de joacă în aer liber, înconjurat de iarbă, copaci, multe flori și chiar o mini-livadă. Părinții se pot bucura de o cafea, în timp ce îi supraveghează pe cei mici, iar când vor să se relaxeze, atât părinții, cât și copiii pot lua un loc pe hamacele din curte.

 

House of Bounce

Adresa: Bd. Chișinău, nr. 1 – Piața Delfinului, la cupolă, etajul 1. Telefon rezervări: 0751.511.105 House of Bounce este un parc de trambuline indoor, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Ai să găseşti aici în peste 1,000 mp trambuline, sărituri Xtreme pe pereți, dodgeball, loc de joacă pentru copii, Bounce FIT (fitness pe trambulină). La toate aceste activități sunt așteptați copiii cu vârsta minimă de 3 ani, tinerii, părinții, dar și bunicii – oricine vrea să aibă parte de mișcare și distracție.

Bibilindo

Adresa: Str. Subcetate, nr. 41, et. 2. Telefon rezervări: 0730 428 886 Gândit ca un club pentru copii, pe lângă cursurile de dezvoltare oferite, Bibilindo are și un loc de joacă, ca cei mici să-și poată petrece timpul liber într-un mod creativ și vesel. Pe micuți îi așteaptă un castel al cavalerilor și al domnițelor, trambulină, tobogane, balansoare, țopăitoare, dar și multe, multe jucării.

Galaxy Fun

Adresa: Șos. Pantelimon nr. 248-250, Telefon rezervări: 0755 425 299 Cei de la Galaxy Fun te așteaptă alături de prichindelul tău cu multiple activități distractive și personal specializat pentru el. Puteți să vă bucurați împreună de Xbox, Playstation, Wii, air hockey sau board games, dar aveți la dispoziție și un spațiu de karaoke modern și un ring de dans încăpător.

Locuri de joacă Sectorul 3

Țara lui Pătrățel

Adresa: Aleea Eprubetei, nr. 31-41. Telefon rezervări: 0721271921/ 0771585437 Țara lui Pătrățel este un centru de joacă care pune la dispoziția celor mici tobogan cu piscină cu bile, air hockey, foosball, dar și alte jucării moi, potrivite pentru copii. Echipa localului nu uită nici de părinți, așa că vei avea parte de o cafenea, care se află exact deasupra spațiului de joacă, unde te poți relaxa la o cafea sau la un suc, și poți urmări pe un ecran TV tot ce face copilul tău la locul de joacă.

Matei Fun Club

Adresa: o locație pe Strada Traian Popovici nr. 87A, la etajul 1 în Complex Comercial Piața Unu, sector 3, și o a doua locație pe Calea Crângași, nr. 87, in Complex Comercial Itaoui Center, sector 6. Telefon rezervări: 0744 155 266 Locul de joacă Matei Fun Club invită copiii între 4 și 12 ani să se distreze în spațiul de joacă modular cu o mare de bile, saltea de sărit, tobogane, trotinete, mașinuțe, căsuțe din povești, animăluțe din pluș, jucării lego și multe alte surprize. În ceea ce îi privește pe părinți, ei se pot relaxa în cafeneaua clubului în timp ce își supraveghează îndeaproape copiii.

Aha Kids

Adresa: Intrarea Graurului, nr. 9, zona metrou Dristor. Telefon rezervări: 0774.484.467 Aha Kids invită copiii la joacă într-o lume magică cu căsuțe din povești, unde aceștia se distrează și experimentează, dezvoltându-și gândirea creativă, capacitățile senzoriale, limbajul și imaginația. Toate acestea prin joacă liberă, diverse ateliere artistice sau de dezvoltare personală, stimulare senzorială, puzzle și karaoke.

În Picioarele Goale

Adresa: Strada Malva nr. 39. Telefon rezervări: 0755 999 109 Pe timp de vară, locația le va permite celor mici să se distreze în aer liber, în picioarele goale într-un labirint de 35mp, o grădină senzorială, joc de șah uriaș, leagăn și tobogane, dar și alte jocuri distractive, toate înconjurate de pomi fructiferi ce așteaptă să fie culeși de pofticioși. Iar când vremea nu vă permite să stați afară, cei mici vor găsi atracții și în interiorul locației: jucării din lemn și alte materiale naturale, precum și echipamente ce îi ajută să descopere lumea cu ajutorul simțurilor și să-și dezvolte abilitățile motorii.

Youpiii House

Adresa: Str. Strada Dristorului, nr 69, sector 3. Telefon rezervări: 0774 429 794 Dacă piciul tău are între 3 și 9 ani, Youpiii House îl așteaptă cu jocuri la modă și căsuțe tematice. Sub supravegherea și îndrumarea personalului calificat, cei mici își pot exersa talentele culinare în bucătăria special amenajată pentru aceștia, se pot juca cu o consolă PlayStation sau ultimele jocuri Lego, iar în pauză sunt invitați să bea un ceai și să se relaxeze pe terasa casuței Barbie. Există și pentru părinți o mini cafenea unde pot servi mâncare și băuturi răcoritoare, în timp ce pot supraveghea atent copiii.

Citystars

Adresa: Strada Intrarea Sabitei, nr. 34, etaj 1. Telefon rezervări: 0721.044.491 În orășelul steluțelor, copiii cu vârste între 1 și 10 ani au la dispoziție o serie de jocuri distractive precum spațiul de aventură Tropic cu tobogane și tunele întortocheate, gonflabila amuzantă Happy Clown sau jocul de tenis pe echipe. Ei își pot arăta talentele în căsuța pentru micii bucătari, pot cânta hituri la modă, dansa în sincron și pot avea parte de multe alte momente magice.

Locuri de joacă Sectorul 4

Zarva Club

Adresa: Strada Gramont 38. Telefon rezervări: 0726.222.872 Zarva este un club de „harababură” pentru cei mici, dar în care și cei mari se pot răsfăța, în cafeneaua special amenajată pentru aceștia. Locul de joacă le permite copiilor să trăiască aventura Micului Prinț, zburând printre nori, să deseneze în căsuța cu culori, să se relaxeze în căsuța cu povești, să se cațăre sau să experimenteze jocurile interactive adaptate tuturor vârstelor.

Dumbolino

Adresa: un centru în Berceni, pe Str. Reșița, nr. 5B, etaj 2, dar și în Militari, pe Str. Dezrobirii nr. 3. Telefon rezervări: 077 084 1976/ 076 094 1725 Dumbolino este un loc de joacă pentru copiii de toate vârstele, cu trei locuri de joacă generoase cu structură modulară pe mai multe nivele, dotate cu jucării diverse potrivite vârstei și nevoilor copiilor mici, care ajută la dezvoltarea gândirii creative, a capacităților senzoriale, limbajului, sociabilității și imaginației. Copiii mai mari se pot bucura aici de Dartz electronic, Sega Air-hochey, Fussball, Biliard, X-Box Kinect, dar și alte jocuri antrenante, iar părinții se pot relaxa la terasă.

Elefănțelul Curios

Adresa: Bulevardul Constantin Brancoveanu Nr. 7D. Telefon rezervări: 0744489920 Elefănțelul Curios este conceput ca loc de joacă și afterschool. Poți găsi aici trei săli generoase, open space, la parter – locul de joacă, iar celelalte două săli pot fi amenajate în funcție de nevoi și cerințe. Astfel, pot fi pregătite spații de lucru, cu toate cele necesare pentru părinții care aleg sa vină sa lucreze în liniște, în timp ce copiii își fac de cap la joacă.

Oxygen Club

Adresa: Sun Plaza, Piața Sudului – Calea Văcărești, nr. 391. Telefon rezervări: 0751.091.876/ 0751.091.792 Oxygen Club este un loc de joacă viu colorat, special amenajat atât pentru copiii mici, cât și pentru cei mai mari, dar și un loc pentru distracția părinților. Pentru copii, clubul dispune de jucării și echipamente de joaca, atent selectate pentru a-i ajuta la dezvoltarea imaginației și creativității: piscină cu bile, tobogane mari și mici, tunuri cu bile, pistă cu mașinuțe, leagăn, centru de reparat și bucătărie pentru copii, complet amenajată. Iar părinții pot redeveni și ei copii cu o partidă de bowling, darts sau biliard.

Dream Land

Adresa: Sun Plaza, Calea Văcărești, nr. 391. Telefon rezervări: 0754 033 802 Dreamland este locul unde veselia, joaca și dorințele dulci se împletesc și formează magia distracției pentru copii. În această locație, cei mici pot țopăi pe trambulină, se pot distra cu jucării interesante, și pot profita la maxim de Trenulețul Omiduță, dar și de peretele cățărător sau animăluțele plimbărețe.

Orășelul Copiilor

Adresa: Parcul Tineretului, Constantin Brâncoveanu. Telefon rezervări: 0730 034 678 Unul din cele mai mari locuri de joacă în aer liber din capitală, Orășelul Copiilor îi așteaptă pe cei mici cu o mulțime de spații de joacă, de la mult cunoscuții și îndrăgiții călușei, până la distractivele tiribombe și mașinuțe, un roller coaster, un circuit de bărcuțe, dar și multe alte surprize. Vestea bună pentru părinți e că pot găsi suficiente localuri unde să mănânce, dar și să-i răsfețe pe cei mici cu ceva dulce.

Joyplace

Adresa: Str. Turnu Magurele, nr. 17A, în cadrul Complexului integrat de servicii sociale “Ominis”. Telefon rezervări: 0752186988/ 0745863679 Joyplace este un loc de joacă interior, adaptat și sigur pentru copiii cu nevoi speciale. Aici, ei pot obține prin jocuri, prin cursuri și ateliere abilități sociale, la fel ca oricare alți copii, iar familiile acestora au un loc de întâlnire și socializare. Joyplace încurajează incluziunea socială, așa că micuții cu nevoi speciale se pot juca alături de copiii tipici, pe saltele moi, leagăne speciale și tobogane.

Ludotech

Adresa: Calea Șerban Vodă 22-24. Telefon rezervări: 0725 086 766 Ludotech este un spațiu educațional creat pentru a oferi întregii familii oportunitatea de a explora concepte și tehnologii noi. Centrul dispune de cărți, jucării, spatii de lucru și de relaxare, care contribuie la experiența completă necesară pentru a ține pasul cu viitorul. Categoria de vârstă recomandată este de 1-14 ani.

Topolino

Adresa: Șoseaua Giurgiului, nr. 94 (Piața Progresul). Telefon rezervări: 0723.654.991 Topolino este un loc de joacă cu dotări moderne, împărțit în două spații distincte, unul pentru divertismentul copiilor între 1 și 5 ani, iar celălalt pentru copiii cu vârste de peste 5 ani. Printre distracții se numără playstation, wii, muzică și karaoke sau face painting, iar la pauză, cei mici, dar și părinții se pot bucura de băuturile, mâncarea și deserturile servite la barul Topolino. În această locație dispui și de serviciul baby parking, adică îți poți lăsa copilul sub atenta supraveghere a personalului calificat cât timp tu ești la cumpărături sau îți iei câteva ore de relaxare doar pentru tine.

Locuri de joacă Sectorul 5

Kids Mania

Adresa: Șos. Progresului 90-100, în cadrul Complexului Mirano. Telefon rezervări: 0754 051 002/ 0754 051 003 Kids Mania este un loc de joacă pentru prichindeii între 3 și 10 ani. Ei sunt întâmpinați de culori vesele, o mulțime de jucării, un castel gonflabil, caruselul, dar și cărți de colorat, ca cei mici să-și poată exprima creativitatea. Toți pasionații de film vor putea viziona desenele preferate în cadrul cinemaului, și vor putea asculta muzica dorită, dar și dansa. Există și un spațiu special amenajat cu măsuțe și scăunele pentru a lua prânzul.

Dalice Land

Adresa Calea 13 Septembrie nr. 221-223, Complexul Comercial Prosper, etaj 2. Telefon rezervări: 0723.279.453/ 0720.529.672 Lumea copiilor este prezentă și la Dalice Club – un spațiu unde cei mici se pot juca în siguranță cu jucării potrivite fiecărei vârste, sub atenta îndrumare a personalului calificat. Iar pentru părinți, distracția poate începe cu un biliard sau un joc de ping pong, și după, aceștia pot servi o băutură la barul clubului, în timp ce își monitorizează copiii pe televizor.

Locuri de joacă Sectorul 6

Magic Playground

Adresa: Str. Drumul Taberei nr. 115. Telefon rezervări: 0721.223.541 Situat într-o oază de verdeață, în parcul Moghioroș, Magic Playground este un loc de joacă interior, dar și exterior, care face parte din complexul “Magic Place Moghioroș”. Spațiul interior este dispus pe 3 nivele, etajul 1 – Magic Room, sala de jocuri stimulatoare, precum air hockey, xbox, playstation, simulator tobe sau karaoke; etajul 2 – Lego Room, cu o mulțime de piese și seturi de construit, dar și un spațiu cu 2 mese de biliard; etajul 3 – Play City, un labirint modular cu etaj, mașinuțe și motociclete, dar și un carusel. Există și o zonă de servire masă, dedicată întregii familii. Spațiul exterior este prevăzut cu multe jocuri gonflabile, mese pin pong, nisipar cu accesorii de joacă etc.

Zorky’s Planet

Adresa: Bulevardul Vasile Milea, nr. 4, AFI Palace Cotroceni. Telefon rezervări: 0732.036.229 Dacă tu și familia preferați să vă petreceți timpul liber în mall, există și un loc de joacă pentru cel mic în Afi Palace Cotroceni: Zorky’s Planet. Vă așteaptă un mix complex de atracții, începând cu aventurosul roller coaster, continuând cu distractivele jocuri mecanice și bumper-cars, și finalizând cu o porție de mișcare în playground.

Gymboland

Adresa: Calea Floreasca nr. 246 B (Promenada Mall). Telefon rezervări: 0758 077 117 Gymboland ofera distracție pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 2-12 ani. Aici micuțul tău se va putea distra cu tunurile duble din burete, bila Omega, trambulină, labirintul Spider și 2 tobogane imense ce se termină cu piscine cu bile. Toate acestea sub atenta supraveghere a personalului de la locul de joacă.

Zuzi Party

Adresa: Strada Valea Oltului 77-79, Etaj 3.Telefon rezervări: 0754 02 21 21/ 0754 02 04 83 Cu mottoul  “Liber la distracție, liber la noi amintiri”, Zuzi Party invită copiii la distracție de neuitat. În acest spațiu mare de joacă veți putea găsi o piscină cu bile, jucării pentru toate vârstele și toate gusturile, care creează o atmosferă în care cei mici să se simtă liberi. Și nici adulții nu sunt uitați – pentru ei există un spațiu cochet, în care pot savura ceva de băut sau de mâncat, totul în apropierea copiilor.

Sala de escaladă Carpatic

Adresa: Splaiul Independenței, nr. 319A, în incinta Sema Parc. Telefon rezervări: 0735.221.523 Sala de escaladă Carpatic este continuatoarea primului panou de escaladă de interior din România-Ecran Club, din zona Regie-Grozăvești. Este locul unde și adulții și copiii pot învăța să se cațere în siguranță, sub supravegherea unei echipe de instructori specializați, practicând, după dorință, bouldering și/sau escaladă. Weekend de weekend, aici se organizează petreceri pentru copii, cu tiroliană, bungee jump și o mulțime de activități sportive pentru copii.

Ceburashki Kids Club

Adresa: Str. Sergent Apostol Constantin nr. 2-6, bl. 1, sc. 1, parter. Telefon rezervări: 0754.066.555 Ceburashki Kids Club este un loc de joacă pentru copii, amplasat între Cora Lujerului și Plaza România. Locația dispune de patru încăperi bine definite pentru fiecare activitate distractivă în parte: o cameră de joacă pentru copii, care conține tobogane și jucării; o cameră pentru dans, foosball, mini-biliard, jocuri xbox și karaoke; un spațiu doar pentru părinți, dotată cu TV și acces la internet, unde servesc masa sau doar se relaxează; și încă o cameră specială pentru petreceri.

Elisa Playground

Adresa: Str. Lucacesti nr. 19A etaj 1. Telefon rezervări: 0731.956.414/ 0751267555 Copiii cu vârste de la 1 la 12 ani sunt așteptați la Elisa Playground cu jocuri și jucării moderne și multă voie bună. O parte din atracții sunt: modulul de joacă etajat de 20 mp, piscina cu bile, board de gătit, leagăn multiplu, Xbox 360 Kinect sau Wii Sensor. De asemenea, părinții și bunicii au un loc special de relaxare sau socializare. Iar pentru când a apărut ceva urgent, și nu ai cu cine să-ți lași prichindeii, Elisa Playground poate să aibă grijă de ei prin serviciul de baby parking.

Noah Play&Fit

Adresa: Bulevardul Uverturii, nr. 140. Telefon rezervări: 0729.149.171 Noah Play&Fit este un loc de întâlnire, joacă, destindere, întreținere și relax pentru toate vârstele, destinat în special familiilor cu copii. Locul de joacă este creat pentru copiii cu vârste între 0-12 ani, și cuprinde gonflabile pana la o înălțime de 6m, cu tematica junglei, jocuri fixe, un labirint cu zone pentru jump-salt, zonă cu obstacole, aplinism, glide wide, și multe altele. Cât despre părinți, ei se pot relaxa și menține în formă la sala de fitness cu 100 de aparate în dotare.

Club Fun 4 All

Adresa: Prelungirea Ghencea, nr 65B, bloc C1, parter. Telefon rezervări: 0744.557.114 / 0762.253.077 Clubul Fun4All oferă copiilor un spațiu plin de jucării și un playground complex prevăzut cu doua nivele cu serpentine, tunele panou de cățărat și puști cu bile din burete. Copiii au la dispoziție și o zonă de creativitate, unde pot desena pe tablă sau pe cărțile de colorat. Părinții se pot juca împreună cu prichindeii lor sau au posibilitatea de a-și petrece timpul într-un cafe bar, în interiorul căruia există un monitor unde pot urmări activitatea copiilor.

Locuri de joacă Otopeni

Milaneze Club

Adresa: Calea Bucureștilor nr. 252, Otopeni.Telefon rezervări: 0749 265 265 Milaneze Club este un loc de joacă special, cu tematică marină. Aici vă așteaptă peste 300 mp cu jocuri precum foosball, air hockey, bile colorate, dar și multe altele, toate învăluite în secvențe subacvatice fabuloase: recifuri și creaturi viu colorate, lumini surprinzătoare și senzația că te afli efectiv sub apă.

Locuri de joacă Voluntari

Wonderland Studio

Adresa: Erou I Nicolaie nr. 67, Pipera, Voluntari, Ilfov. Telefon rezervări: 0723-364.006 La Wonderland Studio copii au parte de distracție prin jocurile interactive moderne, cum sunt Xbox sau PS4, care îi vor antrena într-o lume virtuală complexă: jocuri sportive, strategice și creative, sau vor avea posibilitatea să trăiască în lumea jocului Minecraft, transpus în realitate în acest studio. O altă formă de distracție este și misteriosul labirint laser, care va face din micuțul tău un adevărat explorator. Iar pentru ceva gustos, există la parter bistro Atelier Gourmanderie, cu preparate italienești și internaționale.

Jolie Kid’s House

Adresa: Jolie Ville Galleria, Etaj 1. Telefon rezervări: 021 206 8081/ 0731 840 450 Jolie Kid’s House este un spațiu de joacă pentru cei mici, unde aceștia vor putea să se distreze în spațiile gonflabile vesele, să se dea pe tobogan, la finalul căruia îi așteaptă o mare de bile colorate, dar pot profita și de multe alte jucării moi și pline de culoare. Când doresc să ia o pauză, prichindeii pot da o tură la bar alături de părinți, ca să-și ia un suc sau ceva dulce.

Dacă îți dorești să închiriezi un loc de joacă special pentru aniversarea piciului tău sau pur și simplu, pentru a-i oferi o zi plină de distracție, vezi care este lista cu topul locațiilor de petrecere pentru copii din București, dar și care sunt cele mai tari accesorii de petrecere, marca BluParty!

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − eleven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!