O luna de distractie! - BluParty
BluParty / Petreceri pentru copii / O luna de distractie!

O luna de distractie!

 

Partenerii nostri au pregatit pentru sarbatorit cadouri grozave in valoare de 530 lei de care sa se bucure toata luna aniversarii!​


 

Dupa o Super petrecere ai o luna intreaga de distractie! Avem pentru tine un pachet de cadouri de la partenerii nostri, constand in intrari si servicii la cele mai bune locatii pentru copii din Bucuresti: centre de activitati, playgrounduri, cursuri si ateliere pentru copii, servicii pe care le poti utiliza timp de o luna intreaga dupa data petrecerii!

 

Experimenteaza cu noi activitati interesante pentru cei mici!

Pachetul cadou “O luna de distractie!” este oferit la toate petrecerile private de aniversare care includ cel putin unul dintre programele de animatie BluParty. Iata partenerii acestei luni si cadourile lor pentru tine:

 


Baby Spa

Zona: Vitan

Cadou: O sedinta Baby Swimmer si doua intrari la locul de joaca, de Luni-Vineri, in valoare de 300 lei; Valabil Luni-Vineri.

 

Baby Spa promoveaza de mai bine de 8 ani un concept complex si complet de educatie acvatica bazat pe experienta, servicii premium si grija permanenta pentru siguranta si sanatatea copiilor.

 

 

 

 

Carpatic Escalada & Bouldering site

Carpatic Escalada

Zona: Regie – Grozavesti

Cadou: o intrare gratuita in sala, fara instructor, in valoare de 25 lei.

 

Sala Carpatic de escalada & bouldering, situata in SEMA Parc, din Bucuresti, langa statia de metrou Petrache Poenaru, este locul ideal pentru cei care, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire fizica, vor sa deprinda „abc-ul” escaladei într-un mediu sigur si confortabil din oras. La Carpatic, va oferim abonamente si cursuri de escalada pentru copii si adulti, precum si unele dintre cele mai faine evenimente si petreceri pentru copii.

 

 

b logo events

 

Bistro Dorobanti

Zona: Dorobanti, Stefan cel Mare

Cadou: O invitatie la unul din atelierele noastre si o sedinta cu nutritionistul Bistro Dorobanti specializat in nutritia copiilor

Bistro Dorobanti promoveaza un stil de viata sanatos si frumos. Incepem cu mancarea care este gatita cu apa alcalina ionizata, folosim ingrediente din surse atent verificate si nu in ultimul rand le gatim astfel incat sa isi pastreze calitatile nutritive.  Apoi continuam cu distractia si voia buna, organizam ateliere de bucatarit si creatie pentru copii mari si mici si petreceri private. Suntem atenti la detalii si personalizam fiecare eveniment pentru a-ti crea momente de neuitat!

 

 

 

logoSpectacol de Improvizatie pentru copii Little Impro

Zona: Bucuresti, Dorobanți, Bistro Dorobanți, str. Ștefan cel Mare, nr 1.

Cadou: O invitatie la un spectacol pentru un copil + un parinte;

                                                                          Valabil: sâmbăta ( o data la doua saptamani) de la ora 11:00- 12:00       

Ce este Little Impro? Un spectacol de teatru de improvizatie pentru copii! In fiecare runda copiii urca pe scena alaturi de actori si creaza pe loc povesti, cantece, scene in limbi straine, iar toate sugestiile privind spatiul de desfasurare al scenelor, titlurile povestilor sau ale cantecelor sunt luate din public. Fiecare spectacol este altfel in functie de sugestiile copiiilor! Ne jucam cu imaginatie si bucurie!

 

  Livada cu Jucării

 Cadou:  Voucher cadou in valoare de 50 de lei 

 

Livada cu Jucarii – sunt un brand recent infiintat, respectiv in 2016, si vind momentan doar on-line jucarii educative preponderent din lemn. Livada cu jucarii are mai multe marci de produse in portofoliu, atat din import (Viga, Orchard Toys, New Classic Toys, Melissa&Doug, BigJigs, Sassi, etc), cat si produse fabricate in Romania (brandul Faunis).

Prietenii nostri de la Livada cu Jucarii pun foarte mare accent pe  jucarii de o calitate foarte buna care sa le potenteze copiilor imaginatia si creativitatea, sa ii ajute in dezvoltarea motorie, cognitiva, in invatarea formelor si a culorilor, sa ii angreneze in jocuri inteligente.

 

 

logo_smart_education_transp1

  Smart Education

  Zona: Dorobanti, str. Caraiman, Nr.90

 Cadou: O sedinta gratuita la orice atelier.

 

       Locul ideal in care copiii pot experimenta si invata lucruri noi si interesante, pentru a descoperi ceea ce le place sa faca mai tarziu in viata.

Smart Education organizeaza programe de dezvoltare personala pentru copiii cu varste intre 6 si 14 ani, programe Before & After School, Scoala de vara. Acestea se concentreaza pe domenii variate: arte plastice, arta teatrala, sah, antreprenoriat si educatie financiara, programe de urbanism si arhitectura.

 

 

 

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!