BluParty / Petreceri pentru copii / O luna de distractie!

O luna de distractie!

 

Partenerii nostri au pregatit pentru tine cadouri grozave de care sa te bucuri toata luna aniversarii!

 

Dupa o Super petrecere ai o luna intreaga de distractie! Avem pentru tine un pachet de cadouri de la partenerii nostri, constand in intrari si servicii la cele mai bune locatii pentru copii din Bucuresti: centre de activitati, playgrounduri, cursuri si ateliere pentru copii, servicii pe care le poti utiliza timp de o luna intreaga dupa data petrecerii!

 

Experimenteaza cu noi activitati interesante pentru cei mici!

Pachetul cadou “O luna de distractie!” este oferit la toate petrecerile private de aniversare care includ cel putin unul dintre programele de animatie BluParty. Iata partenerii acestei luni si cadourile lor pentru tine:

 


Baby Spa

Zona: Vitan, Aviatiei

Cadou: O sedinta Baby Swimmer si doua intrari la locul de joaca, de Luni-Vineri, in valoare de 300 lei; Valabil Luni-Vineri.

 

Baby Spa promoveaza de mai bine de 7 ani un concept complex si complet de educatie acvatica bazat pe experienta, servicii premium si grija permanenta pentru siguranta si sanatatea copiilor.

 

 

 

 

 

Carpatic Escalada & Bouldering site

Carpatic Escalada

Zona: Regie – Grozavesti

Cadou: o intrare gratuita in sala, fara instructor, in valoare de 25 lei.

 

Sala Carpatic de escalada & bouldering, situata in SEMA Parc, din Bucuresti, langa statia de metrou Petrache Poenaru, este locul ideal pentru cei care, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire fizica, vor sa deprinda „abc-ul” escaladei într-un mediu sigur si confortabil din oras. La Carpatic, va oferim abonamente si cursuri de escalada pentru copii si adulti, precum si unele dintre cele mai faine evenimente si petreceri pentru copii.

 

 

 logo FTK aripi color micFasTracKids

Zona: Tineretului

Cadou: O lectie gratuita

Centrele FasTracKids sunt concepute pentru a oferi un cadru educational atractiv, care sa transforme procesul de cunoastere intr-o experienta pasionanta, care cultiva abilitatile de invatare si cunostintele copiilor. In fiecare centru FasTracKids exista pedagogi special pregatiti pentru a va ghida pasii inca inainte de inscrierea in program, dar mai ales dupa inscriere.

 

 

 

 

 

 

12180040_10153312532782017_1780757144_nSpectacol de Improvizatie pentru copii Little Impro

Zona: Bucuresti, Centru Vechi, Godot Cafe, str. Blanari, nr 14.

Cadou: O invitatie la un spectacol pentru un copil + un parinte; Valabil: in fiecare sambata de la ora 11:00- 12:00

 

Ce este Little Impro? Un spectacol de teatru de improvizatie pentru copii! In fiecare runda copiii urca pe scena alaturi de actori si creaza pe loc povesti, cantece, scene in limbi straine, iar toate sugestiile privind spatiul de desfasurare al scenelor, titlurile povestilor sau ale cantecelor sunt luate din public. Fiecare spectacol este altfel in functie de sugestiile copiiilor! Ne jucam cu imaginatie si bucurie!

 

 

 

 

 

 


logo stepinart 1Step in Art

Zona: Dorobanti

Cadou: O sedinta gratuita la orice curs sau atelier, in valoare de 50 lei.

 

In locatia din zona Piata Dorobanti, sustinem pasii in arta si creativitatea micilor talentati, prin cursuri de pictura, cursuri de actorie si ateliere creative pentru cei mici, sub indrumarea echipei de profesionisti Step in Art. Suntem o echipă tanara, cu experienta in lucrul cu copiii, ce-si doreste ca acestia sa cunoasca tainele artei inca de la o varsta frageda, sa invete sa aprecize orice forma de arta inca din perioada copilariei.

 

 

 

 

logo_smart_education_transp1

  Smart Education

  Zona: Dorobanti

  Cadou: O sedinta gratuita la orice atelier

 

                                                   Locul ideal in care copiii pot experimenta si invata lucruri noi si interesante, pentru a descoperi ceea ce le place sa faca mai tarziu in viata.

Smart Education organizeaza programe de dezvoltare personala pentru copiii cu varste intre 6 si 14 ani, programe Before & After School, Scoala de vara. Acestea se concentreaza pe domenii variate: arte plastice, arta teatrala, sah, antreprenoriat si educatie financiara, programe de urbanism si arhitectura.

 

 

 


2Wonderland

Zona: Pipera – Voluntari, Ilfov

Cadou: O intrare gratuita la locul de joaca, in valoare de 30 lei; Valabil Marti-Duminica.

 

Wonderland – un loc ce nu se aseamana cu nici un alt loc de pe pamant. Va invitam cu mic cu mare, dar mai ales cu mic, sa pasiti pragul unei lumi cum n-ati mai intalnit. Un loc de unde copiii pleaca cu altfel de amintiri: o lume magica, un loc cu stofa de poveste lunga!

 

 

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!