Restaurante si terase pentru familii cu copii din Bucuresti - BluParty

Restaurante si terase pentru familii cu copii din Bucuresti

Restaurante pentru familii cu copii, BucurestiUnde se mai poate ieși cu copilul in București? Este întrebarea pe care mulți părinți și-o pun în fiecare weekend sau de fiecare dată când vor să se revadă la o terasa cu prietenii.  Ce restaurante child si baby friendly, cu loc de joacă si activități pentru copiii, sunt cele mai bune din oraș?

Unde să mergi cu copilul in București?

De aceea ți-am pregătit o listă cu cele mai bune restaurante și terase din București unde poți merge împreună cu copilul. Am stat de vorbă cu comunitatea de părinți de pe Facebook, cu cei mai cunoscuți bloggeri de parenting din București, am cerut păreri și am facut o selecție a celor mai vizitate restaurante family friendly unde puteți merge împreună cu copiii.

Dacă vrei să afli si care sunt cele mai bune locuri in care poți să organizezi aniversarea copilului tău, verifică lista de locații de petreceri pentru copii din fiecare sector in București.

Harta restaurantelor și teraselor family-friendly din București

Încorporează harta pe site-ul tău, folosind codul de mai jos! Iar dacă te pregătești de botezul micuțului tău, ți-am pregătit și o listă cu restaurante pentru botez!

Restaurante Sectorul 1

White Horse

Adresa: Str. George Călinescu, nr. 4A, zona Dorobanți Telefon rezervari:  021.231.27.95   White Horse este un restaurant cochet, cu un meniu variat, atât pentru adulți cât și pentru copii, si care pune la dispoziție pentru cei mici un spațiu de aproape 200 mp, amenajat special cu diferite jucării și accesorii pentru cei mici, astfel încât  părinții sa poată avea parte de câteva momente de relaxare în restaurant.[/et_pb_text]

Combo Diner

Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, în incita mall-ului Băneasa Shopping City Telefon rezervări: 0742.654.321, 0756.207.140 Combo Diner este un restaurant cu specific american, cu un meniu bogat al cărui preparat-vedetă este burgerul pregătit ca la carte. Au o terasă mare si frumoasă unde este pregătit un spațiu de joacă special pentru copii, cu diferite jucării gonflabile, mingi de diferite mărimi, numărători, măsuțe și scaunele tip kids corner, iar în interior dispun de un mini panou de cățărat plus un spațiu mic de joacă.

Hard Rock Cafe

Adresa: Bulevardul Kiseleff, nr. 32 , zona Parcul Herăstrau Telefon rezervari: 021.206.62.61 Hard Rock Cafe este un loc special și foarte fain unde poți lua prânzul împreuna cu familia ta. În fiecare sâmbătă si duminică, în intervalul orar 13:00- 15:00, special pentru cei mici, la Hard Rock Cafe vin diferite personaje, cu care se joacă, îi pictează pe față și se distrează cu baloane modelabile. Exista zona de fumatori si de nefumători, iar vara au o terasă absolut superbă si foarte mare. Au meniuri speciale pentru copii, personalul este foarte amabil si simpatic, iar cei mici primesc din partea casei o mini cărticică de colorat impreuna cu creioane colorate, marca Hard Rock Cafe.

Trattoria Il Calcio Herăstrău

Adresă: Șoseaua Nordului 7-9, Parcul Herăstrău Telefon rezervări: 0724.706.665 Dacă ați ieșit la o plimbare prin parcul Herăstrău și apoi doriți să mergeți să luați prânzul la un restaurant din apropiere, vă recomandăm restaurantul Trattoria Il Calcio. Dispune de un meniu variat, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, de o terasă mare si de un spațiu de joacă pentru copii, amenajat în incinta restaurantului, dotat cu diferite jucării pentru copii între 2 și 5 ani. Aici cei mici se pot bucura si de numeroase activități educative și creative, supravegheați de un animator.

Restaurant Phill

Adresa: Strada Drumul Potcoavei 120, zonă Pipera Telefon rezervări:  0743.172.003 Un restaurant elegant, cu meniuri speciale atât pentru copii cât și pentru adulți. Phill are la etajul 1 zona de restaurant, unde părinții pot servi prânzul, iar la parter doua săli de joacă pentru copii: una pentru copii mai mici (2-6 ani) dotată cu labirinturi, piscină cu bile, topogan, cărți de colorat și multe alte jucării, iar cea de-a doua este pentru copii mai mari (7-12 ani), unde se pot juca cu Wii, X-box si unde se poate organiza și o mini discotecă pentru ei. În cazul în care vii doar să bei o cafea cu prietenii în cafeneua Phill, se va percepe o taxă pentru accesarea spațiului de joacă.

Taverna Sârbului

Adresa: Str. Tipografilor nr. 31, zona Piața Presei Telefon rezervări: 0727 353 353 La Taverna Sârbului se pot organiza și petreceri pentru copii, au mai multe variante de meniuri pentru copii și un spațiul de joacă, ce nu este foarte mare, dar este dotat cu mini țarc cu bile, căsuța din plastic, jucării de pluș, mini coș de basket, popice etc. Este locul perfect unde poți manca bine iar cel mic se poate juca liniștit in spațiul de joacă.

Chez Marie Garden

Adresa: Str. General Henri Mathias Berthelot, Nr. 44 Telefon rezervări: 0314.278776 / 0371.171212 Pe timpul verii, la Chez Marie Garden au deschisă terasa, unde au amenajat un spațiu de joacă cu leagăne pentru cei mici,  cu topogane, jucării, mingi, căsuțe din plastic, mini piscină cu bile etc. Locul de joacă este generos, cu iarbă multă și poziționat perfect, astfel încât copiii să fie totuși aproape de părinți, însă în același timp să se poata juca in voie singuri. Au un meniu bogat și au și meniuri dedicate pentru cei mici.

J’ai Bistrot

Adresa: Calea Griviței, Nr. 55 Telefon rezervări: 031 426 2047 J’ai Bistrot este un colț de rai în inima Bucureștiului. Au o grădină interioară foarte frumoasă și colorată, dispun de meniuri diversificate, au o zonă cu nisip și cu hamace unde te poți relaxa. Nu dispun în special de un spațiu de joacă pentru cei mici, dar părinții pot veni cu cei mici mai ales că în fiecare duminică, cei de la J’ai Bistrot organizează diferite activități interactive și spectacole pentru copii, începând cu ora 11:00.

Restaurant Frudisiac

Adresa: Intrarea Bitolia, nr. 4 Telefon rezervări: 021 231 0411 Frudisiac este un restaurant în spirit scandinav localizat în Dorobanți. Are un design lemnos, comod și primitor, cu o mică terasă, și poate găzdui atât ieșirile cu prietenii, întâlnirele business, dar și prânzul cu familia. Chiar dacă nu au loc special pentru cei mici, sunt pregătiți cu scaune pentru ei și muzică în surdină, astfel încât se poate conversa în voie. Meniurile sunt diversificate, cu mâncare sănătoasă și echilibrată, cu sucuri naturale din fructe proaspete, pregătite la fața locului, potrivite pentru copii, cât și pentru părinți.

 

Restaurante Sector 2

La Conac

Adresa: Pache Protopopescu, nr. 38, zona Iancului. Telefon rezervări: 0737 851 103 În podul “Conacului” este amenajat un loc de joacă foarte drăguț, dotat cu toate cele necesare distracției ( mini gonflabile, tăblite de colorat, mini mașinuțe, trambulină, căsuță pentru copii) și unde cei mici sunt supravegheați cu atenție de personal specializat, în timp ce părinții pot sta de vorbă cu prietenii. Au meniuri special concepute pentru copii și vara se poate servi prânzul și pe terasa restaurantului.

The Library

Adresa: Șos. Fabrica de Glucoză nr. 21, in clădirea Mobexpert Pipera. Telefon rezervări: 0720.333.080, 0720.333.083 The Library dispune de un loc de joacă pentru copii, supravegheat de personal specializat, si dotat cu diverse accesorii: un castel gonflabil, un tobogan ce ii va “arunca” pe copii în piscina plină cu bile de toate culorile, adevărate labirituri de tunele si căsute colorate. Au meniuri diversificate si sănătoase, special create pentru copii, și, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 –  15:00 au bufet „All you can eat”. Library dispune și de o terasă de pe care se poate admira o priveliște deosebită.

Casa Jienilor

Adresa: Str.Agricultori, nr.12, zona Iancului Telefon rezervări: 0735 994 994 Indiferent de anotimp, la Casa Jienilor te poți întâlni liniștit cu prietenii iar cei mici vor avea unde sa se distreze. Au un spațiu de joacă amenajat în interiorul restaurantului, cu căsuță din lemn și topogan ideal pentru copiii cu vârstele cuprinse intre 3-7 ani, mingii, jucării din plastic și din pluș, mese si scaune speciale pentru cei mici. Iar pe timpul verii au amenajat un spațiu de joacă și pe terasa restaurantului.

Hobby Cafe

Adresa: Str. Sfântul Ștefan Nr. 20, zona Calarasi-Unirii. Telefon rezervări: 0724 288 850 Dacă vrei să vii cu prietenii să măncați o salată sau o gustare lejera, să beți un ceai foarte bun iar cei mici să se joace, Hobby Cafe pune la dispoziție un spațiu special amenajat pentru joaca. Fie că se joacă doar cei mici sau vreți să vă jucați împreuna, aici găsiți: boardgames, consola WII, rummy, jocuri de cărţi, fotbal de masă, table, șah şi multe altele, astfel incat să vă simţiţi în largul vostru.

Restaurante Sector 3

L`Incontro

Adresa: Strada Postăvarul, nr.92, zonă Titan Telefon rezervări: 0732 113 702 L`Incontro dispune de mai multe saloane unde se poate lua masa, precum si un pub, o terasă și un spațiu special pentru copii, unde cei mici se pot juca, cât timp tu servești cina sau prânzul alături de prieteni. În spațiul de joacă veți găsi tot felul de jucării, de la topogan gobflabil, casuță din plastic cu mini topogan, pianina, mini bucătărie, tablă de desenat și de scris, jucării de pluș, măsuțe și scăunele speciale pentru cei mici.

Grand Cafe Van Gogh

Adresa: Strada Smârdan, no. 9 (vis­a­vis de Banca Naţională a României) Telefon rezervări: 031 107 6371 Daca vrei să ieși în centrul vechi să te vezi cu prietenii si vrei să iei și copilul cu tine, sugerează­le prietenilor să mergeți la Grand Cafe Van Gogh. Dispun de mai multe spații: restaurant­ cafenea la parter, terasa, restauranturat și spațiu de joacă la etajul 1, lounge­ul de la subsol( ultimele două zone dedicate non­smoking). În spațiul de joacă cel mic va găsi mașinuțe, lego, cărți de colorat și creioane colorate, puzzele, cort, mingiuțe, mese și scaune pentru copii.

Restaurante Sector 4

Club Fabrica

Adresa: Strada 11 iunie nr. 50, zona Parcul Carol Telefon rezervări: 021 335 0323 Fabrica dispune de o terasa foarte mare și are amenajat un loc de joacă pentru cei mici, cu leagăne, topogan, cu nisip si trambulina.

Sarida Kids Club

Adresa: Intrarea Crișul Alb, nr. 13 Telefon rezervări: 0760 132 301 Sarida Kids Club dispune de o terasă cochetă, unde poți savura o cafea aromată sau un fresh, în timp ce copilul tău se poate juca în spațiul de joacă amenajat pe terasă. Aici cel mic va găsi: mini topogan, trotinete, porți de fotbal, fileu de badminton, masă de ping pong, mini gonflabile, măsuțe și scaune pentru cei mici.

Restaurante Sector 5

Brittania

Adresa: Str. Petre Ispirescu, nr. 9B Telefon rezervări: 0725 998 899 Restaurantul Brittania are și un Kids Club pentru cei mici, dotat cu labirinturi, cu jucării de plus, mini bucătarie, tablă de desenat și multe alte joculețe pentru cei mici. Se plătește o taxa pentru acces 3h la spațiul de joacă, unde se pot organiza și petreceri pentru copii. Au meniuri speciale pentru copii, precum si o terasă foarte frumoasă si cochetă.

Restaurante Sector 6

Weiss Beer Garden

Adresa: Bulevardul Uverturii, nr. 132 Telefon rezervări: 0733 582 852 La Weiss Beer Garden locul de joacă se mută pe terasă în timpul verii, iar iarna este amenajat în interiorul restaurantului. Pe terasă cei mici se pot bucura de: trambulină cu bile, balansoar, leagăn, mini topogan din plastic, popice, mingiuțe, măsuțe și scaune pentru copii, în timp ce părinții pot sta la masa in apropiere. Au și meniuri speciale pentru copii.

Trattoria Il Calcio Romancierilor

Adresa: Drumul Taberei, nr. 68 (Romancierilor) Telefon rezervări: 0730 900 806 La Trattoria Il Calcio vă așteaptă  o terasă mare și frumoasă, apoi o zona de restaurant destinată nefumătorilor. Etajul 1 este pentru fumători, iar la etajul 2 este amenajat un spațiu de joacă foarte frumos cu mini piscină cu bile, masă de fusball, mingi, balansoar și jucării din pluș. Aici cei mici se pot bucura de activități educative și creative, supravegheați de un animator, în timp ce părinții pot servi masa.

La Iris

Adresa: Strada Ernest Juvara nr. 12 (lângă Grădina Botanică în Cotroceni). Telefon rezervări: 0770 894 178 La Iris este un ”restaurant de joacă” cu activități și meniu create special atât pentru copii cât și pentru părinți. Restaurantul dispune de terasă, un loc generos de joacă, cafenea destinată special părinților, precum și 4 ,,saloane” în care locul de joacă se îmbină cu restaurantul, cu jucării, mobilier și decorațiuni hand made. Acestea sunt concepute pe categorii de vârstă de la 0 la 14 ani incluzând astfel chiar și o cameră gândită pentru bebelușii de sub 1 an.

 

Dacă vrei să afli si care sunt cele mai bune locuri in care poți să îi organizezi aniversarea copilului tău, verifică și lista de locații de petreceri pentru copii din fiecare sector in București. Iar dacă te pregătești de botezul micuțului tău, ți-am pregătit și o listă cu restaurante pentru botez!

[/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

22 Comentarii

 1. In sectorul 6 este Weiss Beer Garden,cu loc de joaca si inauntru si afara.

  Răspunde
  • Multumim Irina 🙂 mergem sa il vedem si il includem si pe el!

   Răspunde
 2. puteti adauga si J’ai Bistro, de pe Grivitei 50. Citeodata sunt mai multi copii decit adulti si duminica au si program special pt kinderi 🙂

  Răspunde
  • Multumim Andreea! Aruncam un ochi si la J’ai Bistro 🙂

   Răspunde
  • Se fumeaza in aceste locatii?

   Răspunde
 3. Si in sectorul 4 este Sarida Club, un club complet si complex. Au si o gradina de vara cu terasa pentru adulti si loc de joaca pentru copii in aer liber. Il recomand!

  Răspunde
 4. puteti adauga in sectorul 6, Cocosul Rosu! Are un colt amenajat pentru copii!

  Răspunde
 5. Multumim frumos pentru recomandari, Ana si Carmen! Vom lua legatura cu cei de la Sarida Club si Cocosul Rosu! 🙂

  Răspunde
  • trattoria il calcio de pe romancierilor: la etajul 2 este un loc de joaca f frumos!

   Răspunde
 6. In sectorul 6 puteti adauga Tratoria Il Calcio din Drumul Taberei.

  Răspunde
 7. In magazinul Titan, la etajul 2, sunt restaurante cu terasa si este amenajat si un loc de joaca pentru copii. De asemenea, in fiecare miercuri, acolo se intalnesc mai multe mamici.

  Răspunde
 8. Multumim frumos pentru recomandari. 🙂

  Răspunde
 9. Langa parcul Carol este un loc de joaca ce apartine de restaurantul Presto si ZAO , Prestolino se numeste , este exact intre cele 2 restaurante

  Răspunde
 10. In centrul vechi oare exista opțiuni?

  Răspunde
  • Buna Roxana, ne-am interesat, dar din pacate nu am gasit nimic. Daca stie cineva un restaurant in centrul vechi unde poti merge cu copiii asteptam sugestii. 🙂

   Răspunde
 11. Hard Rock nu este ok pt ca fumatorii nu au spatiu delimitat si miroase oribil si la nefumatori, chiar daca spatiul este destul de mare

  Răspunde
 12. In centrul vechi exista Grand Cafe Van Gogh, cu loc de joaca si brunch in weekend special pentru copii!

  Răspunde
 13. Buna ziua, in sectorul 2 mai gasiti si Funny Land, in zona Vatra Luminoasa – Iancului. Are spatiu de joaca, zona bistro petru parinti si spatiu exterior atat pentru parinti cat si pentru copii.

  Răspunde
  • Vă mulțumim tare mult pentru recomandări. Aruncăm un ochi și la Funny Land și la Grand Cafe Van Gogh apoi le adăugam în articol. 🙂

   Răspunde
 14. Si la marriott au loc de joaca pt copilasi. Jos la terasa la „The Garden” si sus la „Champions” 🙂

  Răspunde
 15. La hard rock este locul perfect. grija ospatarilor pentru copii este nemaintalnita!

  Răspunde

Confirmări/Notificări

 1. Parenting: restaurante și terase pentru familii cu copii în București | The Trends - […] că se apropie vara, cei la BlueParty au pregătit o listă cu cele mai bune restaurante și terase din…
 2. Unde să mergi cu copilul în București? Harta localurilor prietenoase | Știri pentru copii - […] Puteți vedea harta aici: HARTA […]

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!