Petreceri Science Parties - BluParty
BluParty / Petreceri pentru copii / Petreceri Science Parties

Petreceri Science Parties

Fizica, chimia si stiintele naturii nu mai au niciun secret pentru copii datorita experimentelor stiintifice realizate de renumitul profesor von Castravetzen si experta Tisha. Savantii dezvaluie tainele stiintei prin intermediul unor surprinzatoare experimente menite sa dea audienta pe spate.

 

Fie ca este o petrecere aniversara tematica, o activitate extrascolara, o petrecere la scoala sau gradinita, reteta este aceeasi: intr-un pahar Berzelius se pune esenta tare de distractie, se adauga un strop de stiinta, se amesteca cu multa interactiune intre copii si are loc o explozie de veselie!

 

Datorita programelor de Science, secretele super-eroilor preferati devin banale iar stiinta starneste curiozitatea celor mici. Alege acum unul din programele de mai jos pentru Super distractie si cunoastere:

Science Party

Happy Science

Experimente surprinzatoare cu un profesor excentric

 

Ati auzit de domnul Profesor von Castravetzen? Bineinteles! Cine nu-l cunoaste pe renumitul savant, admirat ca atare pe plan mondial, si un pic cam distrat?!

 

O vedeta in adevaratul sens al cuvantului, excentric si pretentios, Profesorul le va arata copiilor ca nu este magie intoducerea unui ou intr-un pahar Erlenmeyer, ci fizica! Va face chiar un uimitor experiment pentru a le demonstra celor mici ca electricitatea este condusa de corpul uman intr-un circuit alcatuit chiar din copiii ce se tin de mana.

 

Nou! BluParty si profesorul le-au pregatit copiilor experimente cu lumina fluorescenta ”black light”, care cu siguranta ii vor lua prin surprindere pe cei mici dar si pe parintii sau profesorii lor.

 

Durata: 40 min

 

Happy Chemistry

Miturile de magie sunt explicate prin chimie

 

Nu-i asa ca nu ati putut explica niciodata copiilor pe intelesul lor cum se realizeaza fumul netoxic din gheata carbonica sau cum se transforma apa plata in apa cu bule fara a fi fiarta? Ei bine, experta Tisha, mereu zambitoare si jucausa, le va dezvalui copiilor secretele chimiei intr-un program plin de voie buna!

 

Printre eprubete, coloranti, esente ce isi schimba mirosul si gustul, copiii vor fi uimiti sa atinga aburii sau spuma din gheata carbonica si sa intelega cum au loc procesele chimice. Dupa acest distractiv program, sa nu va mire ca cei mici vor spune ca isi doresc sa devina oameni de stiinta!

 

Durata: 45 min
Programeaza acum unul din programele de mai sus! Suna consultantii BluParty la 021.252.2003 sau completeaza formularul de contact!

Intreaba un consultant BluParty [fbls url=”” width=”375″]

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!