Termeni si conditii - BluParty

Termeni si conditii

SC BluParty SRL care administreaza site-ul www.bluparty.ro, denumita in continuare BluParty, are codul unic de inregistrare RO 18230940 si este inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/21368/2005.

Solicitarea unei oferte pe www.bluparty.ro implica acordul dumneavoastra in conformitate cu termenii si conditiile prezentati in continuare.

Produsele si serviciile comercializate prin intermediul www.bluparty.ro sunt insotite de factura fiscala (si / sau bon fiscal).

BluParty isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.).

Politica de confidentialitate

Informatiile furnizate catre BluParty sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. BluParty nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca face o solicitare in acest sens. BluParty certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

BluParty garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre BluParty pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la BluParty.

Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul www.bluparty.ro sunt proprietatea exclusiva a BluParty.

Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul gasit pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al BluParty.

Cerere online

Nume
Telefon
Email
Ma intereseaza mai multe detalii in vederea organizarii unei petreceri.


Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!