Ursitoare de Botez in Bucuresti - BluParty
BluParty / Petreceri Botez / Zâne Ursitoare pentru Botez

Zâne Ursitoare pentru Botez

 

Zane Ursitoare BotezCheamă-le pe Zânele Ursitoare la petrecerea de botez a bebelușului pentru un moment unic și memorabil, care va rămâne multă vreme în gândurile invitaților tăi!

 

Programul ursitoarelor a devenit un moment apreciat și chiar așteptat în cadrul petrecerilor de botez pentru că îmbină tradițiile cu spectacolul, oferind familiei și invitaților un moment artistic plin de însemnătate și emoții precum bucurie, surpriză sau umor.

 

 

Ce fac și ce spun ursitoarele la botez?

Ursitoarele sunt actrițe profesioniste care asigură o atmosferă magică în timpul programului artistic și reușesc să îi încânte pe toți invitații prin discursul lor și prezența scenică.

Ursitoarele dau glas acelor gânduri bune pe care toți le împărtășesc pentru cel mic. În spectaculoase costumatii de poveste, cele trei ursitoare îi ursesc bebelușului o viață plină de sănătate, fericire și noroc.

 

Pentru că fiecare botez este unic, și spectacolul ursitoarelor trebuie sa fie unic. Textul, mesajele si versurile sunt adaptate de un scenarist, astfel încat să vorbească despre persoanele importante din viața familiei tale: bunici, părinți, nași si frați, prin urări de bine și un strop de umor care să îi distreze pe invitații tăi și pe cei surprinși chiar în textul versurilor.

 

Discursul ursitoarelor durează aproximativ 30 de minute, timp în care acestea îi urează de bine noului născut.

Versurile personalizate sunt inspirate atât din tradițiile vechi, cât și din obiceiurile actuale și țin cont de dorințele părinților.

 

Preț Ursitoare Botez

Pentru prețurile ursitoarelor sună un consultant BluParty la 0732 99 27 27 și cere o ofertă sau completeaza formularul online!

Iar dacă organizezi petrecerea de botez în București sau împrejurimi, iți punem la dispoziție și pachetele de distracție pentru copiii invitați și baloanele de decor specifice botezului. Consultanții noștri iți vor oferi toate detaliile despre acest program apreciat la petrecerile de botez!

 

Intreaba un consultant BluParty [fbls url=”” width=”375″]

Fii la curent cu noutatile

BluParty

 Aboneaza-te la newsletter si te tinem la

curent cu toate noutatile BluParty in

materie de petreceri si promotii special

facute pentru abonatii nostri!

 

 

Te-ai abonat cu succes!